6 Απρ 2016

Λωξάνδρα με Άννα Βαγενά σε Μεταξουργείο για υποστήριξη προγράμματος της ΟΙΟΜΚΩ

Σε ένα θεατρικό μονόλογο η Άννα Βαγενά  ξαναζωντανεύει τη ζωή και τις αφηγήσεις της Κωνσταντινουπολίτισσας "Λωξάντρας"  για την Υποστήριξη του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙΟΜΚΩ). Η συγκεκριμένη  Παράσταση θα γίνει την Πέμπτη στις 7 Απριλίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.
στο Θέατρο Μεταξουργείο που βρίσκεται στη διεύθυνση Ακαδήμου 14, Μεταξουργείο (βλέπε χάρτη παρακάτω). Τηλέφωνο: 21 05234382.



"Προπώληση: Θέατρο Μεταξουργείο τηλ.: 210-5234382 (καθημερινά εκτός Τετάρτης από 11:00 έως 14:00 & από 18:00 έως 21:00). Επίσης μπορείτε να κρατήσετε θέσεις στέλλοντας email στην διεύθυνση nnap@otenet.gr αναφέροντας τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμείτε."
Τα έσοδα της Παράστασης θα διατεθούν για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων Κωνσταντινουπολιτών.

"Στην παράσταση έχει προσκληθεί η ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Καθ. Προκόπης Παυλόπουλος"
Τιμή εισιτηρίου στο  ταμείο του Θεάτρου Μεταξουτργείο 15€. Η υπηρεσία Viva που είναι online λέει "τα πρώτα εισιτήρια 5€". Οι παράσταση διεξάγεται κανονικά 8 - 24 Απριλίου, απλά τα έσοδα  της παράστασης Λωξάντρα με την Άννα Βαγενά της Πέμπτης για την Υποστήριξη του Προγράμματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών "Μηνάς Τσιτσάκος" θα διατεθούν  για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων Κωνσταντινουπολιτών.

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ.



Βιογραφικό Άννας Βαγενά: 





  • Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα
  • 1972 : Πρωταγωνίστησε στην ταινία «Το Προξενιό της Άννας» του Παντελή Βούλγαρη
  • 1975 :΄Ιδρυση του Θεσσαλικού Θεάτρου

η συνέχεια εδώ.

 Χάρτης Θεάτρου Μεταξουργείου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου