20 Ιουν 2014

Διακοπή Nova Επίγεια από της 11 Ιουλίου

Πήρα μόλις ένα SMS από τη NOVA το οποίο ακολούθησε και τηλεφώνημα σε μια ώρα, με τα οποία πληροφορούμαι ότι σταματούν οι επίγειες μεταδόσεις της ψηφιακής πλατφόρμας Nova από της 11 Ιουλίου 2014.


Nova επίγεια ψηφιακή τέλος από Ιούνιο 2014



Προς ενημέρωση των αναγνωστών: Την 1/8/2014 με 2ο switchoff σταματάνε όλες οι αναλογικές εκπομπές σε Αττική και μερικές άλλες περιοχές. Διαβάστε.


Η επίγεια Nova ως γνωστόν δε χρειαζόταν δορυφορική κεραία για να εκπέμψει τα 2 επίγεια ψηφιακά κανάλια Nova Cinema 1 Και NovaSports 1 και Disney XD. Αποκωδικοποιητής και κάρτα χρειαζόταν. Οι συνδρομητές Forthnet πλήρωναν πολύ λιγότερο. Πχ εγώ τον τελευταίο έτος είχα μόνο το Nova Cinema 1 επίγειο, το Nova sports1 κλειδωμένο ήταν(δεν το ήθελα, κόστιζε προφανώς κι αυτό).

Η λύση που προτείνουν είναι να σταλεί τεχνικός στο σπίτι με τον εξοπλισμό προφανώς δωρεάν(δεν ξέρω να δω το ΝΕΟ συμβόλαιο 1 έτους), που περιλαμβάνει δορυφορική κεραία. Αποκωδικοποιητή και satellite receiver είχαμε ήδη.

Με τη νέα υπηρεσία Nova 3Play έχετε 24ρι internet, τηλέφωνα σταθερά και κινητά όλα με αστική χρέωση και περισσότερα από 250 κανάλια με δωρεάν το πιάτο και τιμή 29.90 το μήνα για πάντα.

Υποτίθεται στην ΙΔΙΑ τιμή που πληρώνω για το ένα κανάλι επίγειο Nova. Θα δώσουν μάλλον το Nova start pack ή κουτσουρεμένο start pack όχι όμως στην τιμη που γράφει ο σύνδεσμος αλλά πολύ λιγότερα, όσα πλήρωνα. Ηταν ένα άρπα κόλλα πράμα με USB dongle επίγειο receiver χωρίς δυνατότητα να γράφεις εκπομπές, πράγμα αμφισβητούμενης νομιμότητας από εμένα. Να δούμε αν θα φέρουν ΝΕΟ μηχάνημα. Πάντως αυτοί τα κλειδώνουν "όλα".

Προφανώς θα μπορεί να βλέπει κανεις στην πλειοψηφία τους σκουπιδαριό 250 ξένων δορυφορικών καναλιών ελευθέρων(Hotbird? Αstra? δεν ασχολούμαι πια με αυτά πολύ) συν τα Ελληνικά.

Ο καιρός θα δείξει 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου