15 Ιουλ 2012

Bank Bang


Μια ταινία σε σκηνοθεσία Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και σενάριο Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, από τις αγαπημένες μου ταινίες του νεότερου Ελληνικού κινηματογράφου.

Παρά το ότι ο σκηνοθέτης προσπαθεί να μιμηθεί στις μισές σκηνές τον Ταραντίνο και στις άλλες μισές τους αδελφούς Κοέν, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και η ταινία βλέπετε πολύ ευχάριστα.


Υπόθεση: Δύο αδέρφια, ο Μιχάλης και ο Νώντας, δουλεύουν. Όμως, ο Νώντας έχει οικονομικά μπλεξίματα με τη μαφία και πρέπει να συγκεντρώσει άμεσα ένα μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει και να σώσει τη ζωή του, προτείνει λοιπόν στον αδελφό του να αρχίσουν να ληστεύουν τράπεζες. Δυο διεφθαρμένοι αστυνομικοί και ο έρωτας του Μιχάλη με μια μυστική αστυνομικό που παριστάνει τη ταμεία τράπεζας κάνουν τη κατάσταση να ξεφεύγει εκτός ελέγχου...


Παίζουν: Τζένη Μπότση, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Κώστας Ξυκομηνός, Κώστας Βουτσάς, Κατερίνα Μαυρογεώργη, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Θάνος Σαμαράς, Ερρίκος Λίτσης, Δρόσος Σκώτης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Δημήτρης Ήμελος, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αλέξανδρος Μυλωνάς.

Σας συστήνω να μη τη χάσετε... καλή διασκέδαση !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου