3 Φεβ 2012

Δείτε τις διαφημίσεις Super Bowl! Videoclip Madonna για Super Bowl XLVI με Give Me All Your Luvin'

Το φετινό Super Bowl XLVI της Κυριακής, εκτός από το ίδιο το παιχνίδι μεταξύ New England Patriots και New York Giants, παρουσιάζει και μουσικό ενδιαφέρον. Η Madonna θα τραγουδήσει στο πρώτο "ημίχρονο" Give Me All Your Luvin', το νέο single από το δωδέκατο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας. Το μουσικό video clip, σύμφωνα με τη Google, θα μπορέσετε να το δείτε από κανάλι του Youtube που αναφέρουμε παρακάτω.



UPDATE. Αποτέλεσμα Super Bowl 2012: Οι Giants κέρδισαν τους Patriots 21-17


Madonna Super Bowl videoclip: Give me all your luvin





Μερικές από τις "περίφημες" διαφημίσεις που πρωτοπαίζονται πριν και κατά τη διαρκεια του Super Bowl και προκαλούν συνήθως ντόρο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε[και να ψηφίσετε, υποτίθεται] την Κυριακή στο κανάλι Youtube Ad Blitz 2012 στις 8:30 pm EST [δηλαδή 03:30 πμ Δευτέρας ώρα Ελλάδας].

Super Bowl Ads

Η σοβαρή δουλειά του Clint Eastwood --Chrysler Ad










AUDI





KIA





DORITOS




Σήμερα Παρασκευή, πάρτε μια γεύση από το τραγούδι Give Me All Your Luvin' που θα παρουσιάσει την Κυριακή η Madonna με Nicki Minaj και ΜΙΑ στο στάδιο Lucas Oil, πρεμιέρα στο Youtube στο κανάλι της Madonna και την Κυριακή στο κανάλι AdBlitz, όπως λέει η Google.

Η σελίδα της Madonna στο Google+

Όλα αυτά φυσικά...copyright επιτρέποντος, διότι είναι γνωστά τα περίεργα στο Youtube περί "στη χώρα σας δεν μπορείται να δείταιαυτό το βίντεο μπλα μπλα"...

Το site του NFL περηφανεύεται ότι μπορείτε με λεφτά, κάποιο pass, να δείτε live το παιχνίδι Super Bowl XLVI online αν δεν είστε Αμερική ή Καναδά. Και πάλι, δεν ξέρω αν μιλάει για Αμερικανούς πολίτες ή όχι.

Πάντως η Nova Sports στην Ελλάδα θα δείξει το Super Bowl XLVI από Indianapolis:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου