27 Μαΐ 2011

Από σήμερα απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη με THY

Οι Τουρκικές Αερογραμμές(THY) ξεκινάνε απευθείας πτήσεις στη "γραμμή" Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη, σήμερα 27 Μαΐου 2011. Η πρώτη πτήση(TK 1881) Θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.



Όπως ήταν γνωστό, μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη. Πτήσεις υπήρχαν με ενδιάμεση στάση την Αθήνα.

Την αρχή λοιπόν απευθείας πτήσεων κάνει η Turkish Airlines με τελετές και δημοσιογράφους.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις είναι, κάθε εβδομάδα Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή από και προς Θεσσαλονίκη. Από Θεσσαλονίκη για Κωνσταντινούπολη η πτήση ξεκινά 12:25.

Η πτήση διαρκεί περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά.


UPDATE: Την πρώτη πτήση από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Μπουτάρης με διάφορους άλλους επισήμους. Προσφέρθηκαν λουλούδια. Οι Τουρκικές Αερογραμμές για αλέ ρετούρ εισιτήριο από Κωνσταντινούπολη προς Θεσσαλονίκη θα χρεώνουν μέχρι τις 31 Μαρτίου μειωμένες τιμές(164 ευρώ συμπεριλαμβανομένων φόρων κλπ) για αγορά από Πόλη.
Ενδεικτική τιμή που δίνει για αρχές Ιουνίου το ελληνικό airtickets.gr για αγορά από ίντερνετ είναι 160,66 ευρώ φόροι κλπ συμπεριλαμβανόμενοι(για αγορά από Ελλάδα).





licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου