21 Ιαν 2011

Βασιλιάδες της Μυκόνου(The Kings of Myconos-2010)

Kings-of-Myconos
H Ελληνοαυστραλιανή κωμωδία "Βασιλιάδες της Μυκόνου"(The Kings of Myconos) με τον Nick Giannopoulos  κατάφερε να να γίνει μια από τις πιο εμπορικές ταινίες της Αυστραλίας το 2010.

Αν και δεν άρεσε στους κριτικούς(όπως το...συνηθίζουν άλλωστε) ο κόσμος στην Αυστραλία, φαίνεται, την αγάπησε. Στην Ελλάδα έκανε πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου 2010. Κυκλοφορεί, στην Ελλάδα, σε DVD από τις 21 Σεπτεμβρίου 2010.

Ο δημοφιλής κωμικός Νικ Γιαννόπουλος επιστρέφει 10 χρόνια μετά το "The Wog Boy", την πρώτη του μεγάλη επιτυχία το 2000, και στην πατρίδα του την Ελλάδα, με ένα σενάριο που έγραψε μαζί με τον Κρις Αναστασιάδη. Σε συνέντευξη του, ο Nick Giannopoulos λέει ότι επισκεπτόταν τη Μύκονο από το 1992 κι "ερωτεύτηκε το νησί". Άκουσε διάφορες απίστευτες και αστείες ιστορίες στο νησί(που προφανώς του βάλανε ιδέες για τη μελλοντική του ταινία). Το άρθρο αναφέρεται σε δυο αστείους Γερμανούς τύπους στην ταινία "που κλέβουν την παράσταση".

Εκτός από το Νίκο Γιαννόπουλο στην ταινία έπαιξαν οι Αλεξ Δημητριάδης, Βινς Κολόζιμο, Κοζίμα Κόπολα, Κέβιν Σόρμπο και Κώστας Κίλιας και από την Ελλάδα η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Μάνος Γαβράς.

"Τονωτική ένεση" στον ελληνικό τουρισμό αποτελεί , όπως παρατήρησαν σωστά τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης, η ταινία  "Βασιλιάδες της Μυκόνου"!

Υπόθεση: O Ελληνοαυστραλός  Steve Karamitsis (Nick Giannopoulos) πάει στη Μύκονο μαζί με τον φίλο του Frank (Vince Colosimo)για μια υπόθεση κληρονομιάς. Ένας ξεχασμένος θείος έχει αφήσει στον Steve μια παραλία (...Paradise Beach) και μια ταβέρνα

Δείτε το HQ trailer της ταινίας "Οι Βασιλιάδες της Μυκόνου"(The Kings of Myconos) με Ελληνικούς υπότιτλους. Κλικ στο τετραγωνάκι πάνω στο βίντεο(δίπλα στο ηχείο) για full-screen:. Το βίντεο υποτίθεται είναι συμβατό με iframe player iPhone, iPad, Android ...



Αν δεν το βλέπετε κλικ εδώ για να το παρακολουθήσετε στο Dailymotion.


Director: Peter Andrikidis
Writers: Chris Anastassiades, Nick Giannopoulos
Stars: Nick Giannopoulos, Vince Colosimo and Alex Dimitriades
Budget: $8 million
Gross revenue μέχρι σήμερα(IMDb): $4,370,197


Official Site
IMDb 4.6/10

Διαβάστε και για την Ελληνοαμερικανική ταινία Ο Ρωμέρο, η Ιουλιέτα και ο Στρατηγός





Licensed under a Creative Commons Attribution Non Commercial Licence

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου