17 Σεπ 2010

Η συναυλία Ρεμπούτσικα στη Χάλκη (με φωτογραφίες)

Ευανθία Ρεμπούτσικα
Σε ζωντανή μετάδοση θα δούμε και ακούσουμε τη συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα από τη Χάλκη Πριγκιποννήσων Σάββατο 18/9 από τις 19:30. Από το προαύλιο χώρο στη Θεολογική Σχολή.

Οι φωτογραφίες μας είναι στο τέλος του άρθρου

Όσοι δεν θα έχουμε την τύχη να παραβρεθούμε στη Χάλκη για τη συναυλία της Ρεμπούτσικα, στον προαύλιο χώρο της Θεολογικής Σχολής, θα μπορέσουμε να την παρακολουθήσουμε ζωντανά στα εξείς μέσα:


Μεταδόθηκε τηλεοπτικά από ΤΟ ΡΙΚ!! Κανάλι 39 για όσους δεν έχουν ψηφιακή. Ωραία τραγούδια, κάκιστη σκηνοθεσία. Έκανε ένα πλάνο στη θάλασσα και αυτό ήταν. Δεν εκμεταλλεύτηκαν καθόλου το νησί και το περιβάλλον!
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε ή μη επίγεια μετάδοση της συναυλίας Ρεμπούτσικα στη Χάλκη από τα ελεύθερα Ελληνικά κανάλια και την ΕΤ 1. Πράγματι ασύλληπτη και "άθλια" ενέργεια μια που η Hellas SAT είχε δωρεάν παραχωρήσει τα δικαιώματα εκπομπής 
Όσοι μάγοι κατάφεραν από την αρχική σελίδα του σκαϊ να βρουν την απευθείας μετάδοαση, τον σύνδεσμο δηλαδή, κερδίζουν συγχαρητήρια. Σε ένα άρθρο τους για τη συναυλία "κρυμμένος" ο σύνδεσμος. Δεν είχαν δηλαδή όπως θα ήταν φυσιολογικό ένα banner με αναγγελία της συναυλίας στην ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ του skai.gr που θα οδηγούσε τον κόσμο στο live stream:
 http://www.skai.gr/LiveVideoStreaming




  • ΕΤ 1 (τηλεόραση, Ελλάδα)
  • ΡΙΚ  (τηλεόραση, Κύπρος)
  • Star TV, Haber Turk (τηλεόραση, Τουρκία)
  • skai.gr (web tv)
  • Satellite: HELLAS SAT 2 (39 Ε)
  • Μελωδία FM 99,2 (ραδιόφωνο)

    Η Θεολογική Σχολή Χάλκης βρίσκεται στο καλύτερο σημείο του καταπράσινου αυτού νησιού των Πριγκιποννήσων, γεμάτο με πεύκα. Σε υψόμετρο με ανοιχτή θέα. Αν η σκηνοθεσία είναι καλή και έχουν κάμερες και ο καιρός το επιτρέψει θα πρέπει να δούμε ένα εξαίσιο θέαμα με φοβερό περιβάλλον, φωτισμένα πλοία της γραμμής Νησιά-Κωνσταντινούπολη, κοντινά νησιά στο βάθος, αυτά τα εκπληκτικά παλιά σπίτια του νησιού, πεύκα και βέβαια να ακούσουμε την σπουδαία μουσική της Ρεμπούτσικα:

    Θεολογική Σχολή Χάλκης

    Σπίτια της Χάλκης


    Πλοίο της γραμμής Πριγκηπόνησα-Κωνσταντινούπολη

    Η Ρεμπούτσικα θα συνοδεύεται από Τούρκους ερμηνευτές, τον Cihan Okan(Τζιχάν Οκάν), με τον οποίο έχει συνεργαστεί και στη μουσική της ταινίας «Βabam ve Oglum» και την Dilek Koç(Ντιλέκ Κοτς), την οποία ακούσαμε στην «Πολίτικη κουζίνα»:




    Τουρκία - Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα στο προαύλιο της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
    Η συναυλία της Ε. Ρεμπούτσικα ζωντανά στον Μελωδία και στο skai.gr
    Συναυλία από την Θεολογική Σχολή της Χάλκης

    Ολες οι φωτογραφίες στη Χάλκη είναι δικές μας



    licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial 3.0 Greece License

    4 σχόλια:

    1. Αντε, περιμένουμε τις φωτό, μόλις σου έρθουν (με Turk Hava Yolari θα τις στείλουν?) :) Εγώ έβαλα φωτό βγαλμένες από την τηλεοπτική μετάδοση. Τον σύνδεσμο του Σκάϊ για τη ζωντανή μετάδοση όντως δεν μπορούσες εύκολα να τη βρεις, έπρεπε να πατήσεις πάνω στο όνομα του καναλιού, που αναφερόταν μέσα στο κείμενο, άσε, περιπέτεια!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αν σου πω ότι η πρώτη αντίδραση της ήταν "να στα στείλω με ταχυδρομείο". χαχαχα το πέτυχες. Έχουν λαπτοπ αλλά να δούμε...Είπα είσαι μάγος.

      ΑπάντησηΔιαγραφή