8 Σεπ 2010

Ο Ρωμέρο, η Ιουλιέτα και ο Στρατηγός

Ετοιμάζεται με γρήγορους ρυθμούς για γύρισμα στην Ελλάδα η νέα Ελληνοαμερικανική ταινία "Ο Ρωμέρο, η Ιουλιέτα και ο Στρατηγός"(Romeros, Julieta & The General), μια ρομαντική κωμωδία,  βασισμένη στο ομώνυμο σενάριο του ομογενή συγγραφέα Nicholas Proferes. Η σκηνοθεσία θα είναι του Phedon Papamichael (Φαίδων Παπαμιχαήλ).

Η παραγωγός του έργου Angeliki Giannakopoulos(Αγγελική Γιαννακοπούλου) σκοπεύει να προσλάβει καλλιτέχνες και τεχνικούς από την Ελλάδα για τους περισσότερους ρόλους του έργου και για πολλές θέσεις του προσωπικού της ταινίας.  Όσο για τους κύριους ρόλους η κυρία Γιαννακοπούλου αποκάλυψε ότι «βρισκόμαστε σε επαφή με ορισμένους από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς του Χόλλυγουντ».

Το γύρισμα της νέας ταινίας αρχίζει την άνοιξη 2011 στην Κρήτη.   Παραγωγός θα είναι, εκτός από την Αγγελική Γιαννακοπούλου και ο Stratton Leopold(MISSION IMPOSSIBLE και WOLFMAN).

Υπόθεση

Ένας νέος Ελληνοαμερικανός, ονόματι Ρωμέρο, πηγαίνει στην Ελλάδα για μια οικογενειακή υπόθεση. Βρίσκει ένα χειρόγραφο έργο το οποίο τον εντυπωσιάζει και έτσι αποφασίζει να το κάνει κινηματογραφική ταινία πιστεύοντας ότι έτσι θα κερδίσει μια μέρα Βραβείο Όσκαρ.  Βασική προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό είναι ότι η μητέρα του, η αδελφή του, ο κουνιάδος του, οι θείες του, ο παπάς του χωριού, ένας απόστρατος Στρατηγός, που είναι και ο συγγραφέας του χειρόγραφου έργου, καθώς επίσης η πανέμορφη και σκανδαλιάρα εγγονή του Στρατηγού, η Ιουλιέτα, ένας βοσκός και ένας υδραυλικός θα τον αφήσουν ήσυχο για αρκετό χρόνο ώστε να καταφέρει να γυρίσει το έργο σε ταινία.

[Διαβάστε Περισσότερα για την νέα ταινία Ο Ρωμέρο, η Ιουλιέτα και ο Στρατηγός ]

image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου