26 Σεπ 2010

Δωρεάν ποδήλατα από ΤΡΑΜ(2 ώρες)

είσοδοςΔίωρη διάθεση ποδηλάτων δωρεάν. Ακούγεται απίστευτο; Η ΤΡΑΜ Α.Ε διαθέτει δωρεάν ποδήλατα για 2 ώρες στη Μαρίνα Φλοίσβου στάση τραμ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ στο περίπτερο της.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Τραμ και Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές» που εντάσσεται στις ενέργειες που πραγματοποιούν φορείς και οργανισμοί για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακινήσεων η ΤΡΑΜ Α.Ε


 

από Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 με 19:00 και Σαββατοκύριακο 10 έως 15:00 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου

"μοιράζει" ποδήλατα "και κράνη". Δίνετε ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης και δείχνετε ΗΜΕΡΉΣΙΟ επικυρωμένο εισιτήριο από Μέσα Μαζικής Μεταφοράς η κάρτα απεριορίστων διαδρομών. "Υπογράφετε ιδιωτικό συμφωνητικό". Οπότε, αν είσται τυχερός, παίρνετε ποδήλατο και κράνος και πάτε βόλτα(από το πεζοδρόμιο θα έλεγα) στην παραλιακή. Προσέχοντας τους κακόμοιρους πεζούς, τα διάφορα οχήματα του Δήμου αλλά και τα διερχόμενα τραμ και αυτοκίνητα/μηχανάκια στις διασταυρώσεις(και...εισόδους πλαζ).


ποστερ

Μην ξεχνάτε ότι ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να βάλετε στο τραμ το ποδήλατο, οπότε αν κουραστείτε γυρίστε πίσω με τραμ.









Στο μεταξύ, όπως μαθαίνω από τον συνάδελφο που έβγαλε και τις φωτογραφίες, παρατηρείται μια αύξηση στην ελεύθερη παραλία με άμμο των λουομένων ποδηλατών. Αν σας τύχει ποδήλατο με κόκκους άμμου είναι από αυτούς...

Σύμφωνα με το φόρουμ στους podilates.gr είναι λέει 15 τα ποδήλατα;

Για το πιλοτικό πρόγραμμα «Τραμ και Ποδήλατο, Παράλληλες Διαδρομές» η ΤΡΑΜ Α.Ε δεν επιβαρύνεται οικονομικά. Έχει ιδιώτες χορηγούς. Στο πρόγραμμα προφανώς ως τεχνικός σύμβουλος έχει βοηθήσει και η Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του Ε.Μ.Π.

Οι φωτογραφίες είναι δικές μας.

σταντ ποδηλάτων

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΤΡΑΜ
Πρόγραμμα δωρεάν διάθεσης ποδηλάτων από την ΤΡΑΜ Α.Ε.

παρκο-μαγαζια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου