23 Φεβ 2009

Ο Ρουβάς και το ασθενοφόρο

Όταν είδα στη τηλεόραση ότι ο Σάκης Ρουβάς θα εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά τη χώρα μας στο διαγωνισμό της Eurovision θυμήθηκα πότε είχα δει για πρώτη φορά τον τραγουδιστή.

Ήταν μια συναυλία στην πλαζ Βοτσαλάκια στο Πειραιά. Τραγουδούσε ο Βασιλείου που είχε βγάλει την επιτυχία της χρονιάς "Μπες μες το καμπριολέ πάμε για κανά καφέ". Τη συναυλία θα έκλεινε ο νεαρός τότε Σάκης, που εγώ δεν τον είχα ακουστά .

Αφού είπε ο Βασιλείου για πρώτη φορά το καμπριολέ μετά το είπε και δεύτερη, ξεκίνησε να πει ένα άλλο τραγούδι, μα ο κόσμος φώναζε και αναγκάστηκε να το πει και τρίτη, να μην τα πολυλογώ το είπε περίπου έξι με επτά φορές και κατέβηκε, χωρίς να καταφέρει να πει άλλο τραγούδι ολόκληρο.

Βγήκε τότε να κλείσει τη συναυλία ο Ρουβάς.

Ο κόσμος όμως ακόμα φώναζε για το καμπριολέ και πετούσε κέρματα και πέτρες στη σκηνή, τότε ο Ρουβάς σταμάτησε στη μέση το τραγούδι του και είπε στον κόσμο: "Αν σταματήσετε να πετάτε πέτρες θα σας κάνω τη χάρη να τραγουδήσω ζωντανά!".

"Τι;", φώναξε κάποιος από το πλήθος, "δηλαδή τόση ώρα είναι play back", είπε κάποιος άλλος και ο κόσμος εισέβαλε στη σκηνή. Κιθάρες περάστηκαν κολάρο σε μουσικούς, ντραμς εξφεντονίσθηκαν και μερικοί είχαν βάλει κάτω το Ρουβά και τον πάταγαν.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις... Στο τέλος ήρθε ένα ασθενοφόρο να πάρει το Ρουβά, και για πολύ ώρα προσπαθούσε να τον φυγαδεύσει αλλά μερικοί του έκλειναν το δρόμο και το χτυπούσαν με καδρόνια και πέτρες! Μετά από πολλές μανούβρες τελικά έφυγε.

Παρακαλώ όποιους ήταν στη συναυλία να γράψουν σχόλιο και να προσθέσουν αν θυμούνται κάτι παραπάνω.


φωτογραφία απο www. κnossosfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου